Sunday, May 18, 2014

Weekend dupa prognoza:)










Am plecat din Bucuresti cand prognoza meteo anunta ploi neintrerupte si inundatii. Asa ca eram pregatiti sa stam mai mult in camera si sa vedem soarele printre nori. Si totusi...spre surprinderea noastra sambata dimineata ploaia s-a oprit, soarele a inceput sa sara din nor in nor, sa se ascunda din ce in ce mai putin.

Fara sa ne gandim de prea multe ori am pornit spre calarie si unde, deoarece fusese anuntata ploaie, eram printre cei doi, trei clienti temerari. Asa ca atunci cand altii stau acasa noi am fost tratati ca VIP, unicii clienti si cei mai buni clienti. Tratamentul preferential si spatiul liner din jurul nostru ne-a facut bine la zambet.

Ptr ca tot nu a trebuit sa deschidem umbrelele pregatite am plecat catre escalada in padure. Ne-am spus ca aici este locul ideal ptr o ploaie cu fulgere si tunete. Aici ne-am incalzit tragand cu arcul, ne-am dat pe trasee, etc.

Ptr ca ploaia se lasa asteptata am mers la terasa la Cabana Secuilor unde cu o bere si niste mititei am sarbatorit nehotararea zeilor ploii. Acestia din urma au fost atat de mofturosi incat pana la lurma ne-am lasta pagupbasi. ..sa provoci ploaia nu este un lucru usor.

A doua zi am pornit fara prea multe evaluari de situatie la calarie unde lucrurile au fost perfecte, chiar am stat si putin la soare ca soparlele.

Si cand te gandesti ca am fi putut numi povestea "printre picaturi de ploaie"


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home